Prövade ett nytt recept igår kväll och det blev väldigt lyckat, Cannelloni med skinka, spenat och mozzarella. Med färska lasagneplattor var det både enkelt och gick snabbt. Det här kommer jag laga igen!
2 portioner
1 paket färska lasagneplattor
1 paket färska lasagneplattor
Rökt skinka
1 Squash
1 Squash
Babyspenat
1 Mozzarella
1 Mozzarella
Färsk basilika
1 Ica´s pastasås vitlök
1 Ica´s pastasås vitlök
3dl vatten
Bechamelsås:
Margarin
Vetemjöl
Mjölk
Ost
Salt och peppar
1. Börja med att späd pastasåsen med vattnet. Häll hälften i en ugnssäker form.
2. Skölj och hyvla squashen i tunna och långa skivor.
2. Skölj och hyvla squashen i tunna och långa skivor.
3. Lägg lasagneplattorna på en skärbräda och lägg först 1 skiva squash på kortsidan av lasagneplattan, sedan några blad spenat, mozzarella, skinka och sista strimlad basilika.
4. Rulla ihop och lägg i formen med pastasåsen. När formen är fylld häll på bechamelsåsen och sedan det sista av pastasåsen.
5. Grädda i 200gr i ca 20-25min.
6. Servera med en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar